hrInfo: 00385 (0)99 22 33 444

11. – 18. 07. 2021.
Umag - Hrvatska
11. – 18. 07. 2021.
Umag - Hrvatska
Unaprijedi svoje košarkaško znanje, upoznaj nove prijatelje i dobro se zabavi.

Dobrodošli na B4U Camp Umag!

Zašto se prijaviti?

Nakana nam je da od sportskog treninga u kampu stvorimo životnu naviku koja ujedinjuje fizički napor, prijateljstvo, disciplinu, respektiranje pravila, ambicioznost, razmjenu različitih kultura i običaja.

Lokacija i smještaj

Sudionici kampa smješteni su u Hotelu „Adriatic“ u Umagu, a hotel je smješten u neposrednoj blizini mora. Umag osvaja svojim šarmom, raznolikošću i bogatstvom ponude.

Educirani treneri

Treneri i košarkaši iz različitih zemalja, osim aktivnog sudjelovanja u radu, održati će i kratka predavanja. Tradicionalno su gosti kampa priznata i poznata košarkaška imena.

Kotizacija i prijava

Ispunite digitalni obrazac za prijavu i već danas si osigurajte mjesto u najboljem košarkaškom kampu u Hrvatskoj. Bogato ispunjen cjelodnevni program garantira svakom polazniku izniman napredak.

Riječ direktora Kampa.

Aramis Naglić

„Velika mi je želja da, kao bivši košarkaški profesionalac, a danas trener, svoje košarkaško i sportsko iskustvo i znanje prenesem mladim sportašima. Vjerujem da je Umag, zbog svojih sportskih objekata, geografskog položaja i poznate gostoljubivosti spojene s istarskim mentalitetom otvorenosti i tolerancije, idealan za upravo ovakav projekt kojim bismo košarku pokušali približiti što većemu broju dječaka i djevojčica. Aktivno sudjelovanje velikih košarkaških imena u realizaciji programa kampa, kao i činjenica da kamp posjećuju polaznici iz preko osam zemalja, najbolji su pokazatelji kvalitete i uspjeha projekta.“

Video prezentacija.

Pogledajte službeni video B4U košarkaškog kampa u Umagu, te saznajte kako treniraju i zabavljaju se naši sudionici.

O nama.

Osnovne informacije

Osnovni cilj sportskog dijela kampa jest poboljšati i unaprijediti individualne i timske temelje košarke svakom polazniku. Elementi kojima će se poklanjati najviše pozornosti jesu kretanje i zaustavljanje s loptom, pivotiranje, dribling, tehnika dodavanja, tehnika šuta, igra 1 : 1 bez lopte i s njom, igra 2 : 2 i 3 : 3 obrana – napad. Uz košarkaške elemente polaznici će proći i „atletsku školu“ kao uvod u trening, tijekom koje će se upoznati s pravilima trčanja i izvođenjem vježbi istezanja i razgibavanja pod stručnim vodstvom profesora kineziologije. Polaznici će biti podijeljeni po dobnim kategorijama, od kojih će svaka raditi po posebno prilagođenu programu.

Smještaj

Sudionici kampa smješteni su u Hotelu „Adriatic“ u Umagu, na bazi punog pansiona (švedski stol). Sobe su dvokrevetne, trokrevetne i četverokrevetne, a hotel je smješten u neposrednoj blizini mora.

Gosti

Treneri i košarkaši iz raznih zemalja koji će, osim aktivnog sudjelovanja u radu, održati i kratka predavanja. Dino Rađa, Velimir Perasović, Leon Radošević, Siniša Štemberger, Dražen Bubnić, Davor Kus, Jasmin Perković, Nebojša Joksimović… samo su neka od imena koja su posjetitla kamp tijekom trenažnoga procesa. Stručno osoblje: viši fizioterapeut, prof. kineziologije, liječnik.

Check in

Dolazak i prijava u hotel Adriatic je prvi dan kampa, izmedju 14 i 16 sati. Na check in pointu B4U ćete izvršiti plaćanje ukoliko to niste obavili ranije, uz obavezno prilaganje osobnog dokumenta polaznika (putovnica, osobna).

Treneri.

Educirani treneri i aktivno sudjelovanje velikih košarkaških imena u realizaciji programa kampa, najbolja su garancija kvalitete i uspjeha projekta

ARAMIS NAGLIĆ

Igračka karijera: KK Kvarner, KK Split, KK Zadar, KK Cibona, Reyer Venezia, Kantrida, Arkadia Traiskirchen, KK Slovakofarma, drugo mjesto na Olimpijadi 1992. godine u Barceloni

Trenerska karijera: KK Kvarner 2010, KK Crikvenica, BC Inter Bratislava (Extraliga champion 2013, Extraliga champion 2019 )

TEDDY DELAČ

Igračka karijera: BC Kastav (Youth Categories), BC Matulji, BC Kastav

Trenerska karijera: Basketball Summer Camp Fužine U16, BC Ri-basket U16, BC Kastav U14, BC Kvarner 2010, BC Ri-basket U18, University Of Rijeka Basketball team, Sezana (head coach)

STEVICA RUSMIR

Igračka karijera: KK Kastav, KK Kantrida Jadrankolor, KK Matulji

Trenerska karijera: KK Kastav, KK Matulji, KK Kantrida, KK Ri basket

KREŠIMIR KOZLEVČAR

Igračka karijera: KK Crikvenica, KK Kostrena, KK Kraljevica

Trenerska karijera: KK Crikvenica, ŽKK Arx

MICHAEL PESTA

Igračka karijera: BK ACLB Spišská Nová Ves, BK INTER Bratislava, “B” team

Trenerska karijera: MBK Dubčeka Bratislava U15 girls, MBK ZS P. Horova Bratislava U16 girls, BK INTER Bratislava U13, U14, U15 boys

PRIMOZ SAMAR

Igračka karijera: KK Jesenice, KK Triglav Kranj, KK Ježica Ljubljana, KK Interier Krško, KK Krka Novo mesto, BC Feldkirchen

Trenerska karijera: KK Jesenice, BC Feldkirchen, reprezentacija Slovenije U14

MONIKA BOSILJ

Igračka karijera: ŽKK Vindi, Zkk Ragusa, Florida International university, ŽKK Celje, ŽKK Mladi Krajisnik, ŽKK Novi Zagreb, ŽKK Gosoic, ŽKK Pula, Zkk Kvarner, Durham Palatinates

Trenerska karijera: ŽKK Gospic, Durham University

MILJAN VORKAPIĆ

Igračka karijera: KK Ogulin

Trenerska karijera: KK Ogulin, FIBA FECC coach

IGOR ČAJIĆ

Igračka karijera:
Trenerska karijera:

PRIMOŽ ČEH

Igračka karijera:
Trenerska karijera:

EUGEN TONČINIĆ

Igračka karijera: KK Kantrida
Trenerska karijera: KK Kastav

MUHAMED VOLJEVICA

Igračka karijera: KK Brcko, DJK Sweinfurt (D), BC Feldkirchen, BC Villach (A)

Trenerska karijera: Feldkirchen, Villach, Hornets Villach

IVICA ĆUBELIĆ

Igračka karijera: KK Kvarner, KK Kraljevica

Trenerska karijera: KK Kraljevica, KK Torpedo, KK Kvarner 2010, KK Jelenje-Dražice

Cjenik.

7-dnevni kamp

Boravak na bazi punog pansiona u Hotelu „Adriatic“
2 850 kn
  • puni pansion, dvokrevetne sobe
  • paket sportske opreme
  • liječnička služba 24 sata
  • diploma o sudjelovanje na kampu
  • nagrade i priznanje

Day camp

Treniranje bez boravka i prehrane u hotelu
1 600 kn
  • treniranje u sustavu kampa
  • paket sportske opreme
  • liječnička služba 24 sata
  • diploma o sudjelovanje na kampu
  • nagrade i priznanje

Dodatni individualni treninzi

Cijena se odnosi na jedan trening
200 kn

Pružamo Vam mogućnost dodatnog treniranja unutar sustava kampa, sa našim educiranim trenerima, koji će uložiti maksimalan trud i uz individualan pristup poraditi na poboljšanju košarkaških elemenata polaznika sukladno primijećenim nedostacima ili vašim željama.
Individualne treninge potrebno je rezervirati u poruci prilikom ispunjavanja prijave za kamp.

Prijavi se online.

Prijavi se na ljetni sedmodnevni košarkaški kamp u Umagu! Unaprijedi svoje košarkaško znanje, upoznaj nove prijatelje i dobro se zabavi.

 11. – 18. 07. 2021.

Multimedija.

Informacije.

DRUŠTVO ZA SPORTSKU REKREACIJU “B4U” 

Mobitel: 00385 (0)99 22 33 444
E-mail: b4u.camp@gmail.com
Web: www.basketball4u.org


IBAN: HR59 2488 0011 1001 3884 4
BIC/SWIFT: BFKKHR22
BANKA: BKS BANK AG, RIJEKA


PREDSTAVNICI

B4U Slovakia:
pesta.michal@gmail.com

B4U Austria:
muhamed.voljevica@gmail.com

Partneri.